Stook duurzaam en eenvoudig

met de nieuwe Contura Connect 556

Slim. Eenvoudig. Connected.

Met de Contura Connect 556 nemen we de haard een nieuw digitaal tijdperk in, als onderdeel van de intelligente, duurzame woning. De Contura Connect 556 is zowel baanbrekend innovatief als gebruiksvriendelijk. De toevoerlucht naar de kachel wordt automatisch geregeld, voor een optimale, schonere en effectievere verbranding met minder uitstoot. Met de bijbehorende app heb je volledige controle over het vuur en inzicht in het stoken. De kachel helpt daarbij en vergroot de luchttoevoer bij het aansteken en bijvullen, wat het stoken eenvoudiger maakt zodat er meer tijd is voor een gezellig samenzijn.

De Contura Connect 556 maakt deel uit van de 500 Style-serie, de populairste en meest gewaardeerde kachel van Europa. Het compacte formaat en de tijdloze enelegante vormgeving geven het interieur een boost en versmelten ermee.

De kachel komt dichterbij

Laat je kachel het hart én het brein van je interieur worden! Contura Connect 556 wordt bediend via een app, die je altijd bij je kunt dragen. Hiermee stel je eenvoudig het gewenste vermogen in voor de kachel. Je vindt de perfecte temperatuur voor zowel koele zomeravonden als koude winterdagen. De app is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, heeft diverse slimme functies en daarnaast de mogelijkheid om te volgen hoeveelwarmte-energie de kachel toevoegt aan je huis. Perfect voor het optimaliseren van je energiezuinige en duurzame woning.
 

  • Eenvoudiger aansteken en stoken

  • Automatische warmteregulatie

  • Schoner, mooier vuur

  • Notificaties en herinneringen

  • Oververhittingsbeveiliging

  • Stoken volgen en optimaliseren


Deze haard bekijken en uittesten?
Kom langs in onze showroom!