Service &

Onderhoud

Vanwege de vele aanvragen en onze beperkte capaciteit duurt het langer dan u van ons gewent bent om een afspraak voor onderhoudswerkzaamheden in te plannen.

Wanneer u een haard of kachel bij ons aanschaft en door ons laat installeren kunt u gebruik maken van ons Onderhoud & Service abonnement.

Wanneer u haard door een ander bedrijf is geleverd en geïnstalleerd kunt u terecht bij de landelijke organisatie Sparks, via www.sparks.nu kunt u een afspraak maken.

Of het nu gaat om uw woning of auto, alles heeft periodiek onderhoud nodig. Ook uw gashaard heeft regelmatig een service beurt nodig. Door het uitvoeren van jaarlijks onderhoud, behoudt u een veilig en goed functionerende haard of kachel, en voorkomt u storing of vervroegde slijtage.

WIJ NEMEN HET ONDERHOUD UIT HANDEN

Abonnement

Wanneer u een haard of kachel bij ons aanschaft en door ons laat installeren kunt u gebruik maken van ons Onderhoud & Service abonnement.

Het serviceabonnement houdt in dat wij uw haard jaarlijks onderhouden, zodat u zorgeloos van het vuur en de warmte kunt blijven genieten. De prijs wordt opgebouwd aan de hand van de woonplaats en de uitvoering van de haard.

Voor meer informatie onderhoud@jenshaarden.nl

Onderhoud2.jpg

Maak direct een afspraak

Voor een storing of onderhoudsaanvraag voor een door ons geïnstalleerde haard kunt een berichtje sturen naar onderhoud@jenshaarden.nl

Onderhoud-jens1.jpg

Meer informatie over ons

onderhouds abonnement?