SERVICE &

ONDERHOUD

Vertrek onderhoudsmonteur

Langs deze weg willen wij u op de hoogte brengen van het vertrek van onze onderhoudsmonteur en de ontwikkelingen omtrent gasgestookte haarden en kachels en CO Vrij certificering, misschien heeft u er al iets van vernomen via de landelijke campagne.

Door het vertrek van de onderhoudsmonteur kunnen wij momenteel helaas geen onderhoud en reparatie werkzaamheden aanbieden, wij zijn op zoek naar een vervanger, zodra wij iemand gevonden hebben zullen we deze werkzaamheden weer oppakken en u op de hoogte houden zodra er ontwikkelingen zijn.


Onderhoud en reparatie volgens CO vrij certificering

Wegens deze wet moeten wij voorafgaande aan de werkzaamheden CO meten, na de werkzaamheden proefbranden met de haard en weer CO meten, aan en afmelden bij Kiwa etc. door deze voorgeschreven werkwijze kost een onderhoud/reparatie bezoek meer tijd waardoor wij helaas genoodzaakt zijn een nieuw tarief te hanteren.

Tarief
Het onderhoud van een gashaard
gaat naar verwachting circa € 150,- incl. btw. kosten.

Onderhoudswerkzaamheden
inclusief nieuwe wettelijk verplichte werkzaamheden.

  • Algehele controle van een veilige werking
  • CO metingen
  • Reinigen van het glas
  • Alle punten doorlopen en afvinken van de CO-Checklist
  • Klus aan en af melden bij Kiwa
  • Werkzaamheden documenteren en opslaan in ons klantdossier

 

Heeft u vragen

Voor onderhoud of service vragen over een door ons geïnstalleerde haard kunt een berichtje sturen naar onderhoud@jenshaarden.nlWanneer u haard door een ander bedrijf is geleverd en geïnstalleerd kunt u terecht bij de landelijke organisatie Sparks, via www.sparks.nu kunt u een afspraak maken.

Onderhoud-jens1.jpg

Meer informatie over ons

onderhouds abonnement?