ADVISEREN

EN INMETEN

Het plaatsen van een haard of kachel is een vak dat specifieke aandacht en kennis vereist.

Uw aankoop draait vooral om de haard die uiteindelijk geplaatst gaat worden, maar alles rondom de haard wordt op maat gemaakt op basis van uw wensen en de mogelijkheden. Daarbij is het erg belangrijk dat de juiste richtlijnen worden toegepast.

RUIM 20 JAAR ERVARING...

Advies in onze showroom

Genieten van een gezellig vuur is waar we als eerst aan denken maar een juiste inbouw wijze mag niet ontbreken. Denk daarbij aan een ombouw voor uw inbouwhaard die gebouwd wordt volgens de juiste eisen waarbij brandveiligheid en installatievoorschriften van groot belang zijn. Ook de ventilatie van de ombouw en de toegankelijkheid van de techniek rondom de haard is heel belangrijk. Een haard die niet juist is ingebouwd is niet alleen vervelend bij service of onderhoud maar kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Ook de richtlijnen rondom het aanleggen van een rookkanaal voor een hout of gaskachel is een punt dat niet altijd even duidelijk is. Onze gecertificeerde en gespecialiseerde medewerkers kunnen u alle details uitleggen over het correct installeren en afwerken van een rookkanaal. Zo stookt u met een zeker en veilig gevoel.

advies1.jpg

Advies en inmeten aan huis

In de showroom kunnen we veel uitleggen en laten zien over de mogelijkheden van de installatie van een haard of kachel. Echter, het technische aspect en de haalbaarheid van uw wensen kunnen we het beste op locatie bekijken. Wij komen graag bij u langs om uw bestaande situatie te bekijken en te beoordelen waardoor we nog beter advies kunnen geven.

Voor een afspraak kunt u bellen naar de zaak op 079-5931217 of een mailtje met uw gegevens sturen naar info@jenshaarden.nl

advies.jpg

Uitgebreid advies gesprek?

Maak gerust een afspraak