MONTAGE

& INSTALLATIE

Wij verzorgen de levering, installatie en service met een gemotiveerd en gespecialiseerd team van eigen vakmensen van A tot Z. Ook de afwerking van uw haard en meubelmaatwerk verzorgen wij graag voor u. U heeft 1 aanspreekpunt, dat is wel zo overzichtelijk.

MONTAGE VAAK AL IN 1 DAG!

Installatie door vakmensen

Het plaatsen van een haard of kachel wordt soms gezien als een makkelijke klus die eenvoudig gedaan kan worden door de doe-het-zelver. Het tegendeel is echter waar. Een niet goed aangesloten haard of kachel kan problemen opleveren voor wat betreft de verbranding of zelfs gevaarlijke situaties veroorzaken.

Denk daarbij aan het gebruik van verkeerde materialen of een uitmonding van het rookkanaal dat niet conform de regelgeving is. Daarom is het verstandig om uw haard te laten monteren door een erkend en gespecialiseerd team.

Montage4.jpg

1 aanspreekpunt

Ons Jens Haarden team bestaat uit ervaren mensen die gespecialiseerd zijn op het gebied van montage, timmerwerk en gastechnische werkzaamheden.

Voor het boren van sparingen en het stuken van de ombouw werken wij samen met gespecialiseerde bedrijven. Ook voor het aanleveren van natuursteen werken we samen met een vaste betrouwbare partij. Dankzij deze werkwijze heeft Jens Haarden alle werkzaamheden in eigen beheer en heeft u maar één aanspreekpunt.

Montage21.jpg

Rookkanalen

In overleg met de fabrikant van de rookkanalen en een adviseur van een verzekeringsmaatschappij, zijn we tot een bepaalde werkwijze gekomen om het kanaal op de juiste manier te monteren. Door de houten vloer en het dak wordt er een sparing gemaakt die rondom 50 mm groter is dan het kanaal.

Daar wordt een schacht doorheen gemaakt van superisolplaat die een beschermende en isolerende werking heeft. Daarna gaat het rookkanaal er pas doorheen, dit zorgt voor een maximale bescherming van brandbare delen van het dak of de vloerconstructie.

Rookkanalen.jpg

Alles in eigen beheer

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een adviesgesprek