Elektrische haard

Kalfire E-one 100S

E-one Elektrisch Holografische Sfeerhaard met 3D-Effect


De Kalfire E-one 100S is een elektrisch holografische sfeerhaard met glas aan de voorkant, beide zijkanten en optionele verwarming. Door de projectie van 3D holografische vlammen op de handgemaakte houtblokken wordt natuurgetrouw vuur nagebootst. Opties zoals het realistische gloeibed, knisperend geluid en optionele Atmos Heating zorgen voor een optimale vuurbeleving.

Een driezijdig model is geschikt als doorkijkhaard en tilt je interieur naar een hoger niveau. Bewonder het holografische vlammenspel door de zijkanten en laat je verbazen door het realistische vuur. De E-one 100S is met zijn breedte van 100cm ook perfect inzetbaar als cinewall. Kalfire E-one holografische sfeerhaarden kunnen worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren. Onze exclusieve en gecertificeerde dealers zijn je helpende hand bij de installatie en realisatie van je droomontwerp.

KalfireEone130-2.jpg

Atmos Heating: sfeerhaard met warmte


De E-one is verkrijgbaar met een innovatief verwarmingselement dat Atmos Heating heet. Dit element is exclusief beschikbaar voor de inbouwversies van de Kalfire E-one (alle varianten m.u.v. de E-one 100F FR). Het verwarmingselement zorgt voor een aangename en continue stroom van warme lucht in een hoek van 45 graden. Deze verwarming zorgt voor een optimale vuurbeleving die uniek is voor elektrische haarden.

 

E-one-100-F_1800x1200_9.jpg