• Home /
  • Nieuws /
  • ENERGIEZUINIGE DRU CONVEXO ECO WAVE

Energiezuinige Dru

Convexo Eco Wave

De nieuwe DRU gashaard is een vrijstaande haard met drie grote ruiten. Hierdoor heeft u prachtig zich op het vlammenspel. De haard werkt zowel op aardgas als duurzaam flessengas.

Het is de perfecte aanvulling op vloerverwarming. Door middel van de afstandsbediening of de gratis te downloaden DRU-app, is de haard eenvoudig te besturen.


Dynamic Flame Burner

Met deze brander combineert u het gemak van gas met de beleving van echt houtvuur. Het systeem bestaat uit twee branders. De eerste brander zorgt voor breedte en diepte in het vuur. En de tweede brander geeft volume en hoogte aan de vlammen. Deze brander is verwerkt in de keramische houtblokken, waardoor de vlammen om de houtblokken heen grijpen.


DRU Eco Wave techniek

Het DRU Eco Wave systeem is een energiezuinig systeem wat momenteel in alle nieuwe haarden van DRU is ingebouwd. Het vermogen kan verlaagd worden met dit systeem terwijl het vuurbeeld behouden wordt. Daardoor wordt het niet te warm in de ruimte, maar behoudt u het prachtige vuur. De haard hoeft ook niet gedimd of uitgezet te worden. Met dit nieuwe systeem bespaart u 50% op uw gasrekening, terwijl de sfeer niet veranderd.


Sfeer en warmte

Een haard is tegenwoordig geen primaire warmtebron meer. Vaak wordt een haard gekocht voor sfeer. Hierdoor is de vraag in de haardenwereld veranderd. Doordat de woningen steeds beter geïsoleerd worden en er vaak gebruik gemaakt wordt van centrale- en vloerverwarming, is er niet veel vermogen van de haard nodig. De stijl van de kachel is daardoor steeds meer van belang.