Dru Virtuo Serie

Ontdek het nieuwe vuur!

Ergens tussen 800.000 v.C. en 350.000 v.C. gebeurde het. De grootste ontdekking door de mens ooit… Vuur. Het bracht de mensheid warmte, licht en veiligheid. Kortom, de drijvende kracht achter onze evolutie.

Nu is de tijd aangebroken voor een update. Waarom? We willen wel de gezelligheid en de romantiek van vuur, maar liever niet de uitstoot. Precies daarom heeft DRU het vuur opnieuw uitgevonden. Geen traditionele brandstoffen, wél de sfeer. Vanaf nu kan het.

Sfeer uit een stekker

De DRU Virtuo is niet zomaar een elektrische haard. Het is sfeer en warmte uit een stekker waarvan je driedimensionaal kunt genieten. Met de nieuwe en geavanceerde 3D-technologie maakt de  DRU Virtuo het mogelijk om vanuit alle hoeken van je kamer te genieten van een sfeervolle haard. Daarnaast kan je de haard overal plaatsen in de ruimte waar een stopcontact zit. Je hoeft geen schoorsteen te plaatsen om van de warmte te genieten!

Deze sfeerbrenger is 100% elektrisch, dit betekent dat je geen traditionele brandstof meer nodig hebt. En daarmee dus nog minder CO2 uitstoot.

Sfeeruiteenstekker.png

Lorem Ipsum