Nieuw! Contura i8 inzethaard

Creëer het hart van het huis! Bekijk het vuur van meerdere kanten.

Ieder interieur is uniek. En bij het realiseren van uw droomhuis wilt u ook uw haard de perfecte plek geven. Onze nieuwe Contura i8-inbouwhaard kan worden geplaatst in een zelf ontworpen inbouw of een bestaande haard. Het nieuwe design van de Contura i8 hebben we voorzien van grote zijruiten, die leverbaar zijn voor één of beide zijden van de inbouwhaard. Het vuur wordt de natuurlijke blikvanger in de ruimte en creëert een sfeer die lichaam en geest verwarmt.

 

Contura i8

Kies de vorm die u wilt

De Contura i8 biedt nog meer vrijheid bij het vormgeven van uw interieur en haard. De inbouwhaard is leverbaar met zijruiten aan beide zijden, of alleen aan de rechter- of linkerzijde.

U kunt kiezen tussen een deur met een omlijsting van gietijzer (i8) voor een robuust en subtiel design, of een glazen omlijsting (i8G) die de uitstraling van de grote glazen deur en de zijruiten versterkt.

contura-i8-glass-right-side-portrait-interior-600x600.jpg

Contura i8G

Altijd een warm welkom

Dankzij de zijruiten heeft de nieuwe Contura i8 een grotere vuurzichtbaarheid. Tegelijkertijd heeft de kachel een hoog rendement en verspreidt deze een gelijkmatige warmte. Ons Clean Burning System zorgt ervoor dat de warmte wordt verspreid over de binnenkant van het glas, waardoor het glas schoner blijft.

Met de Contura i8 beschikt u over een Zweeds kwaliteitsproduct waar u jarenlang plezier van zult hebben.

contura-i8g-600x600.jpg