Contura
810W Style

Een kunstwerk voor aan de wand.

Een warmtebron voor alle ruimtes. En alle persoonlijkheden.

De nieuwe Contura 810W Style heeft een nieuw, nóg eleganter design gekregen. Maar vooral meer functies die het stoken vereenvoudigen. Autostart voor een snelle ontbranding en een boostfunctie om leven te blazen in nagloeiend as zijn slechts enkele voorbeelden van de nieuwe functies die zorgen voor nog meer genieten bij het haardvuur. Dankzij het uitgebreide assortiment modellen en accessoires kunt u er zeker van zijn dat u uw perfecte kachel zult vinden.
 Slimme, bijzondere functies

Een automatische startfunctie voor snelle ontbranding, een boostfunctie om leven te blazen in nagloeiend as en een stille aslade zijn functies die u zeker zult waarderen in de Contura 800 Style. Daarnaast hebben we ook andere details van de serie verbeterd. Zo hebben de luchtkanalen grotere afmetingen gekregen om eenvoudiger te stoken, kan de deur eenvoudiger worden geopend en gesloten en heeft de kachel een effectievere afdichting gekregen.

Daarnaast hebben we ook andere details van de serie verbeterd. Zo hebben de luchtkanalen grotere afmetingen gekregen om eenvoudiger te stoken, kan de deur eenvoudiger worden geopend en gesloten en heeft de kachel een effectievere afdichting gekregen.

De verbrandingskamer van de Contura 800 Style heeft een innovatief design gekregen dat het verwarmingsvermogen nog verder verhoogt. Ook zijn de handgrepen gebruiksvriendelijker geworden en zo geconstrueerd dat ze niet warm worden tijdens het stoken. Voor meer veiligheid en comfort is de deur zelfsluitend maar heeft deze tegelijkertijd de mogelijkheid om open te blijven staan, bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken.