Vlamgarantie

van Bellfires

Je wilt graag een gashaard, maar je twijfelt omdat je hebt gehoord dat de toekomst van aardgas in Nederland onzeker is. Gelukkig zijn de gashaarden van Bellfires niet afhankelijk van het aardgas en zijn er meerdere opties mogelijk om je gashaard te laten branden. Wist je bijvoorbeeld dat alle gashaarden van Bellfires heel makkelijk zijn om te bouwen naar propaan en dat ze ook op biogas kunnen branden? Wat er ook gebeurt, Bellfires zorgt ervoor dat jouw haard gewoon blijft branden! Daarom biedt Barbas Bellfires de Vlamgarantie aan.

Zekerheid

Omdat Bellfires echt gelooft in het feit dat een gashaard altijd kan blijven branden bieden zij de Vlamgarantie t.w.v. € 395,- aan. Hiermee krijg je de zekerheid dat wat er ook gebeurt met het aardgas in Nederland, jouw gashaard altijd kan blijven branden. Bellfires zorgt ervoor, in het geval dat je wordt afgesloten van het aardgas, dat de gashaard wordt omgezet naar een alternatieve brandstof mocht dat nodig zijn in de toekomst. 

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het serienummer van de haard te registreren bij Barbas Bellfires. Je ontvangt dan automatisch een e-mail voucher die de deelname aan de actie bevestigd.

Voorwaarden:

  • Het toestel moet gekocht zijn binnen de periode 14-5-2019 t/m 30-06-2020 (factuurdatum).
  • Het toestel kan tot 1 december 2020 geregistreerd worden bij Barbas Bellfires. Dit kan online via de campagnepagina (vlamgarantie.nl) .
  • Geldig op alle Bellfires Gashaarden met uitzondering van de Smartbell-toestellen voorzien van Premium Fire
  • Geldig op toestellen geplaatst in Nederland door een erkend Barbas Bellfires dealer. Voor een lijst met de erkende dealers zie barbasbellfires.nl.
  • Haard dient gekocht te zijn door een particuliere gebruiker.
  • Moet u binnen 0-5 jaar verplicht van het gas af dan draagt Barbas Bellfires de kosten voor zowel de onderdelen als de uren benodigd voor het ombouwen van de gashaard.
  • Moet u binnen 5-10 jaar verplicht van het gas af dan draagt Barbas Bellfires de kosten voor de onderdelen benodigd voor het ombouwen van de gashaard, uren zullen gefactureerd worden tegen het dan geldende tarief.
  • Indien naast het ombouwen van de haard tevens aanpassing van de installatie noodzakelijk is (zoals leiding naar buiten leggen), draagt de gebruiker de volledige kosten voor deze aanpassing.
  • Na het toekennen van de Vlamgarantie dient de haard jaarlijks onderhouden te worden. Dit kan door de erkende dealer of de Barbas Bellfires Servicedienst, bij twijfel kan om bewijs hiervan gevraagd worden.