35% korting
op Hase showmodellen

Hase Basilia houtkachel

Verkocht!


Showmodel houthaard!
Deze haard heeft nog niet gebrand.

Hoogte 112,5 cm - breedte 47 cm - diepte 47 cm - vermogen 4 - 7 kW

Een kachel voor het hele gezin, waar jong en oud bij elkaar zit en tijd voor elkaar neemt. Dat is de Basilia. Dankzij het grote panoramavenster kunt u optimaal genieten van het gezellige haardvuur. 

Hase Sila houtkachel

Verkocht!


Showmodel houthaard!
Deze haard heeft nog niet gebrand.

Hoogte 126 cm · Breedthe 47 cm · Diepte 47 cm · Vermogen 4 – 7 kW

Onze kachel Sila is zo veelzijdig instelbaar, dat u zich echt kunt uitleven. En: het vuur in de kachel wordt schitterend gepresenteerd. 

Vlammenspel en warmte kunnen bij Sila door eenvoudig draaien van het kachellichaam in de ruimte worden gericht – bij open ruimtes een niet te evenaren voordeel om van het vuur te genieten.

Hase Sendai 135

Van € 3.290,- voor € 2.139,-


Showmodel houthaard!
Deze haard heeft gebrand in onze showroom.

Hoogte 133 cm · Breedte 37 cm · Diepte 41 cm · Vermogen 3 - 7 kW.

Een heldere en markante vorm. Compromisloos in fraai design. De Sendai 135 is voorzien van driezijdig dubbel glas en heeft hierdoor een overtuigende verbrandingstechniek of De kachel Sendai 135 overtuigt met zijn verbrandingsruimte waarvan drie zijden dubbel glas. Zijn waarden van binnen: uiterst energiezuinig en zeer lage emissies. Daardoor is het een kachel, waarvan men niet genoeg kan krijgen. 

Hase Elvas

Verkocht!


Showmodel houthaard!
Deze haard heeft nog niet gebrand.

Hoogte 142 cm · Breedte 39 cm · Diepte 39 cm · Vermogen 3-6 kW

Met een diameter van 39 centimeter is Elvas een prachtige, slanke draaibare kachel. Hij tovert altijd een indrukwekkend vlammenspel tevoorschijn, zonder te veel warmte te produceren. Zeer geschikt voor energie zuinige huizen en woningen met weinig behoefte aan extra warmte.